PROSZĘ PAMIĘTAĆ, ŻE NASZE GODZINY OTWARCIA W SIERPNIU SĄ NASTĘPUJĄCE:
1.08.2021-20.08.2021 euro:
poniedziałek - piątek (lunes-viernes) 10:2-XNUMX:XNUMX
21.08.2021 - 29.08.2021 - ZAMKNIĘTY (CERRADO)

Opinie

Gdyby Carlsberg zrobił agentów nieruchomości…
To na pewno będzie Andy i zespół Fox Villas!!
Są to psy, koty miauczą i każdy inny banał, którego chcesz użyć.
Są absolutnie niewzruszeni, totalnie fajni i niezwykle profesjonalny zespół.
Absolutnie polecam je w 100%

zarezerwowane calle leon 41 1800

Martin i Jeff
Czwartek, 29 Lipiec 2021

Grace à Villas Lisa venons de vendre notre bien rapidement. Nous sommes ravis et les recommandons vivement. Merci Andrzeju!

(Dzięki Villas Fox właśnie szybko sprzedaliśmy naszą nieruchomość. Jesteśmy zachwyceni i gorąco polecamy. Dzięki Andrzeju!)

Lomas de Cabo Roig luksusowa czteroosobowa willa z 2 sypialniami na sprzedaż od Villas Fox DSC09960

Christophe i Alexandre Aglave
Czwartek, 29 Lipiec 2021

Od 1 dnia obsługa była fantastyczna, porady i zalecenia, które otrzymaliśmy od Villas Fox, były na miejscu. Po przyjeździe do San Miguel osobiście podziękuję Sorelle i Andy'emu.

Dwupokojowy apartament na parterze od strony południowej, San Miguel de Salinas z dużym tarasem

Formy Kay
Wtorek, 08 czerwca 2021

Po prawie siedemnastu latach życia na urbanizacji w San Miguel de Salinas, Villas Fox pomogła nam zrealizować nasze marzenie o zamieszkaniu w pueblo i bardzo nam się to podoba. Andy, Sorelle i Ollie są bardzo przyjaźni, pomocni i profesjonalni i nie wahamy się ich polecić każdemu, kto chce sprzedać lub kupić inną nieruchomość.

San Miguel de Salinas Costa Blanca South luksusowy apartament na sprzedaż 15e888317d0b88

Ken i Irene Selby
Wtorek, 27 kwietnia 2021

Zdecydowanie nowoczesna usługa i zrozumiała obsługa klienta. Sprzedałem dom mojej zmarłej matki w San Miguel De Salinas przez Villa Fox i współpraca układała się doskonale. Lars Dencker Dania.

1

Lars Dencker
Sobota, 24 kwietnia 2021

zalecenie Piotra

Peter Marie de Langhe
Wtorek, 06 kwietnia 2021

DZIĘKUJEMY z całego serca, Andy i Sorelle, za profesjonalizm, życzliwość i skuteczność.

Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli świętować ten zakup!

Dziękujemy, że towarzyszyliście nam w tej podróży i życzymy dalszych sukcesów w nadchodzących latach.


Bardzo się cieszymy, że Cię poznaliśmy. Dzięki Wam mogliśmy zrealizować nasz projekt. ¡Viva España!

referencje firmy Acker

Isabelle i Richard
Poniedziałek, 05 kwietnia 2021

przegląd google wille fox

Richard Fox
Poniedziałek, 29 marca 2021

W pełni profesjonalna obsługa firmy godnej zaufania i przyjaznej. Z niechęcią podjęliśmy decyzję o sprzedaży domu w San Miguel, którego byliśmy właścicielami przez 15 lat i od początku do końca cały proces przebiegał bezproblemowo. Andy i Sorelle wyszli poza to, czego mogliśmy się spodziewać. Nic nie było zbyt wielkim problemem. Serdecznie polecamy Villas Fox każdemu, kto chce kupić lub sprzedać w San Miguel i okolicach.

puerta laguna 1 balcon san miguel de salinas nieruchomości sprzedane wille lis na sprzedaż5fc672e7bcf21 kciuk

Ian Walsh
Sobota, 20 Marzec 2021

Liam Jordan
Wtorek, 29 grudnia 2020

Sorelle i Andrew są tacy profesjonalni i przyjaźni. Uprzejmy, zawsze chętny do pomocy w przypadku jakichkolwiek pytań. Całe nasze doświadczenie było doskonałe od początku do końca. Gorąco polecam każdemu i na pewno będę ponownie korzystać z ich usług w przyszłości. Ogromne podziękowania dla Sorelle i Andrew za ich pomoc i wskazówki.

Peter i Jennie Mciver
Piątek, 13 listopada 2020

„Cześć Andy, Sorelle i Ollie. Dziękujemy wszystkim za pomoc w sprowadzeniu nas z powrotem do Wielkiej Brytanii. Najlepsze życzenia na Boże Narodzenie i bezpieczeństwo. Mike i Sandy Jee”

 

Mike i Sandy Jee
Środa, 11 listopada 2020

„Cześć Sorelle i Andy,

Samantha i ja serdecznie dziękujemy za pomoc przy zakupie naszego nowego domu.
Od naszego pierwszego kontaktu byłeś profesjonalny, uprzejmy, punktualny i odpowiedziałeś na wszystkie nasze pytania, nic nie było zbyt wielkim problemem.
Informowałeś nas na każdym etapie i upewniłeś się, że proces jest tak łatwy, jak to tylko możliwe.
Bez wahania polecamy Villas Fox każdemu, kto szuka nowej posiadłości.
Jeszcze raz dziękujemy i życzę wszystkiego najlepszego dla przyszłości Twojej firmy.

Z poważaniem,

Samantha i Ian Raishbrook ”

 

Samantha i Ian Raishbrook
Sobota, 07 listopad 2020

Martina Chrisesa
Środa, 21 października 2020

Niedawno sprzedałem swój dom w Hiszpanii przez firmę VILLAS FOX z San Miguel de Salinas.

Ta firma wykonała świetną robotę, aby zadowolić zarówno sprzedającego, jak i kupującego, aby doszli do uczciwej umowy.

Dzięki ich wiedzy i znajomości rynku hiszpańskiego chciałbym polecić firmę VILLAS FOX jako idealnego partnera do sprzedaży lub zakupu nieruchomości w Hiszpanii.

 

Roger Le Long
Wtorek, 13 października 2020

Naprawdę tęsknimy za San Miguel i gdyby zmieniły się okoliczności, chętnie kupilibyśmy tam dom. Twoje usługi w Villas Fox były doskonałe i bardzo Cię polecamy. Gdybyśmy szukali innej nieruchomości, chętnie skorzystalibyśmy ponownie z Villas Fox. Serdecznie polecamy Waszą ciepłą i przyjazną rodzinną i bardzo profesjonalną agencję nieruchomości.

Janet i Albert Carpenter
Środa, 23 września 2020

Polecamy Villas Fox wszystkim, którzy kupują lub sprzedają swoją nieruchomość. Prosto, bez kłopotów, bez problemów. Bardzo profesjonalna obsługa i bardzo mili ludzie. Dziękuję Ci. Clive i Barbara XX

Clive i Barbara Cornwell
Środa, 26 sierpnia 2020

 Cóż możemy powiedzieć, Andy i Sorelle w Villas Fox, firmie, której możesz zaufać, fantastyczni ludzie, naprawdę przyjaźni, profesjonalni i robią to, co mówią, że zrobią i nie tylko. 

Andy i Sorelle sprzedali nam naszą nieruchomość w październiku 2019 roku i byli po prostu genialni. Doradzali nam na każdym kroku. Po wyprzedaży sprawy potoczyły się powoli, ponieważ -

Niestety, nabywcy naszej nieruchomości korzystali z przedstawiciela podatkowego, który był, no cóż, niezbyt profesjonalny i nie zrobił wszystkiego, co powinien lub powiedział, że zrobi, w rzeczywistości niewiele zrobił i musieliśmy walczyć z każdym krok na drodze do uporządkowania spraw, pozostawiając nas, Andy'ego i Sorelle oraz naszych prawników na samym końcu, więc sprawy potoczyły się znacznie wolniej niż powinny. Dlatego radzimy kupującym lub sprzedającym używać VILLAS FOX, skorzystaj z tego, kogo polecają do swoich profesjonalnych usług, a nie zawiedziesz się, są po prostu fantastyczni. Wybierz firmę Villas Fox, która ma dobre referencje i duże doświadczenie i jest tak pomocna, że ​​w rzeczywistości są najlepszymi agentami nieruchomości w tej dziedzinie, nie pożałujesz ich korzystania. 10-gwiazdkowy personel i obsługa w VILLAS FOX.

Joan i Malcolm Boltonowie
Czwartek, 11 czerwca 2020

Andy & Sorelle - dziękujemy za ciężką pracę i cierpliwość przy zakupie naszego domu w San Miguel. Terry i Annette

Dzięki Andy Fox i Sorelle Fox za wszelką pomoc, fantastyczna i profesjonalna od początku do końca od Terry'ego Roberta Jessetta i Sharon Jessett xxx

Terry i Sharon Jessett
Wtorek, 19 maja 2020

Opinie klientów


Pat i Jem Gledhill
Wtorek, 13 marca 2018